RAW parížska torta - recept na nepečenú raw tortu

Stručný videonávod na živú parížsku tortu. KORPUS: 200g hrozienok, 150g vlašských orechov, 100g drvených kakaových bôbov. Najprv vo kuchynskom robote rozsekáme orechy, potom pridáme hrozienka a kakaové bôby. Spracujeme v hmotu, ktorú potom natlačíme do tortovej formy. KRÉM: 2 banány, 1 šálka vopred namočených kešu orechov, 2 lyžice medu, 3 lyžice raw kakaa, 3 lyžice kokosového oleja. Kešu orechy vopred namočíme asi na dve hodiny. Potom ich prepláchneme a rozmixujeme v mixéri s nakrájanými banánmi, kokosovým olejom, medom a kakaom do jemného krému. Krém rozotrieme na korpus a uhladíme. Potom tortu posypeme nasekanými kešu orechmi a dáme chladiť aspoň na dve hodiny do chladničky.

http://www.akosatorobi.sk/video/4271/raw-parizska-torta-recept-na-nepecenu-raw-tortu