Čokoládovo-karamelová torta - recept na čokoládovú tortu s morskou soľou

Ingrediencie ( 6-8 porcií): * Mandľovovo-čokoládový korpus: 1 1/4 šálky (160 g) múky, 1/4 šálky (30 g mletých mandlí), 1/4 šálky (30g) nesladený kakaový prášok, 1/4 šálky (50 g) cukru, 1/4 lyžičky soli, 1 tyčinka (110 g) za studena neslané maslo, (nakrájame na malé kocky) vanilkový extrakt 1 lyžička, 1 vajce, 1-2 lyžice ľadovej vody, * karamel 1 1/2 šálky (300 g) cukru, 1/2 šálky (100 g) vody 1/2 šálky (120 g) smotany, 5 polievkové lyžice (70 g) nesolené maslo 1 lyžička soli, * čokoládová náplň: 1/2 šálky (120 g) smotany, 120g horkosladkej čokolády, (nasekaná) * obloha morská soľ (kryštálová)

http://www.akosatorobi.sk/video/4822/cokoladovo-karamelova-torta-recept-na-cokoladovu-tortu-s-morskou-solou