Veľkonočné kuriatka z odpaľovaného cesta - recept

INGREDIENCIE: *** Krém: 500 ml mlieka, kôra a šťava z 2 citrónov, 150 g kryštálového cukru, 30 g zemiakového škrobu, 30 g hladkej múky, 2 žĺtky, 1 vajíčko, 500 ml smotany na šľahanie (33%), *** Craqueline: 100 g zmäknutého masla, 100 g trstinového cukru, 100 g hladkej múky, štipka soli, *** Cesto: 240 ml vody, 125 g masla, 1 lyžička kryštálového cukru, 1 lyžička soli, 180 g polohrubej múky, 6 vajíčok, *** Na ozdobenie: 100 g bielej čokolády, zobáčiky a krídelká z fondánu

http://www.akosatorobi.sk/video/6163/velkonocne-kuriatka-z-odpalovaneho-cesta-recept-