Čokoládová guľa s karamelovou omáčkou - recept

INGREDIENCIE: 300 g čokolády na varenie *** Čokoládová pena: 240 g čokolády na varenie, 40 ml smotany na šľahanie, šťava z 1 pomaranča, kôra z 1 pomaranča, 3 bielky, štipka soli Castello, 40 g kryštálového cukru, 250 ml smotany na šľahanie, *** Karamelový popcorn: 125 g masla, 180 g kryštálového cukru, 60 g medu, 1 lyžička soli, kôra z 1 pomaranča, 1 balenie maslového popcornu, *** Omáčka: 240 ml smotany na šľahanie, 240 g kryštálového cukru, 60 g masla, 60 g čokolády na varenie

http://www.akosatorobi.sk/video/6178/cokoladova-gula-s-karamelovou-omackou-recept