Vaše rady a tipy > Deti a rodina

Zažite dobrodružstvo kráľa, ktorý rád tancuje

napísal/a Kamila31, počet videní: 231

Patríte medzi fanúšikov animovaných filmov? Pokiaľ odpovedáte áno, určite poznáte tiež veselého kráľa Juliana, ktorý sa divákom po prvýkrát predstavil v roku 2005 vo filme Madagaskar. Odvtedy jeho popularita prudko rastie. Tí, ktorí si ho zamilovali ho však od 11. novembra budú môcť pravidelne stretávať tiež na televíznej stanici Minimax. Nenechajte si ujsť dobrodružstvá tohto bláznivého, avšak dobrosrdečného kráľa všetkých kráľov. Svojím humorom pobaví nielen malých divákov, ale aj dospelých.

Nevyčerpateľná studnica „geniálnych“ plánov, to je kráľ Julian. Srdce divákov si získal už vo filme Madagaskar a v jeho dvoch pokračovaniach, ale tiež v seriáli Tučniaci z Madagaskaru. A teraz sa uletený Julian dočkal aj vlastného seriálu. Jeho šialené dobrodružstvá v džungli budete môcť sledovať v seriáli Sláva kráľovi Julianovi. Výstredného a trochu sebeckého panovníka opäť sprevádza jeho verný poradca, dôstojník Maurice a veveričiak Mort a osvedčenú dvojicu doplní aj nová postava, bojovníčka Clover.

A čo tak trochu sarkazmu?

Príbehy výstredného panovníka sú síce primárne venované deťom, ale jeho tvorcovia nezabudli ani na starších. Tí si v seriáli môžu užiť množstvo sarkastického humoru, narážok a paródií známych scén z celosvetovo populárnych filmových trhákov. Seriál Sláva kráľovi Julianovi je dielom spoločnosti DreamWorks, ktorá patrí medzi špičku tvorcov animovaných filmov a seriálov. Či všetko dobre dopadne a kráľ Julian sa bude aj naďalej vyhrievať na výslní svojej výnimočnosti môžete sledovať od soboty 11. novembra na televíznej stanici Minimax, a to vždy od 10:30.



Komentáre